Förr och nu








Ja du! Idag på jobbet såg jag en sak som inte fanns på min tid iallafall ^^ Kom ihåg dom fina röda leksaksspisarna med målade plattor :) Men nu då ! Toppmorderna leksaksspisar med inbyggt ljus och allt!! Hur mycket dom än gör dom nyare så funkade "våran" spis mycket bättre förr!!!! :D

Over and out !

Everything is gone



Hahaha vart fan tog all snö vägen ^^ Vaknade ena morgonen och det var vitt överallt , och idag vaknar man av att allt är  borta igen:D Var den snabbaste vintern jag har varit med om! Nä men det kommer nog bli snökaos snart igen som förra året , då är det bara söka jobb som takskottare haha :D!! Ärligt, ska jag jobba som det igen måste jag jobba med sumpan, så äre bara! Orkar fan inte vara med alla andra "efterblivna" takskottare;)

Over and out !


Tårta







Bilderna är tagen med mobilen :P !

Yeah ! Inte dåligt alls att få en bit tårta på jobbet:) Fick det av en mamma som sa att "ni ska veta att ni är omtyckta och uppskattade":) Och så träffade jag mr "spindel" ^^ Den var inte så omtyckt men jag la den under spisen iallafall så kanske han lever ett tag till , för han var rätt nära döden när jag kastade spindeln på ett barn hahaha ;) Känns även som att jag börjar blir sjuk :/ så jävla jobbigt att gå runt och vara trött och ha ett tryck i skallen .. Men man har fan inte råd att stanna hemma från jobbet hur mycket man en vill . Får se om jag krigar vidare hela veckan eller om det blir att bara ligga i sängen en dag :)

Over and out !

Tisdag!

 

Nu sitter man här ingen innan jobbet,trött som fan pga att man har vaknat 100ggr inatt av att jag försökt andas
genom näsan fast att det är totalstopp.. Har i "panik" på luft satt mig upp och inte fattat ett skit vad jag händer innan man kommer på, just det! det går ju andas genom munnen med XD haha ... Idag jobbar  jag till 17.30 :/ Men det är bara att ånga på :)

Over and out !

Vinter Sol




Dagen började riktigt dålig ... Sovit 3 timmar inatt och fick jobba själv från 07.20 till 09.30 med 14 barn. Och man blir inte pigg av det iallafall . Men nu är det värsta över :) Kan ju bero på det riktigt härliga vädret :)!! Det är nått specielt med en solig vinterdag! Man blir så glad på nått sett, men det kanske bara är jag som är sån ..Aja! mer om dagen senare :)

Over and out !


slut på helgen






Ja vad kan man säga om helgen ? Haft en riktigt toppen helg :) Varit ut och festat och allt var på topp. Tog det bara lugnt och spelade sällskapsspel och myste på lördagen , idag har man varit ner på julmarknaden en stund.  Åkte sedan ner till stan igen och hyrde en film ( hehe ja..har faktiskt hyrt filmen! var fan evigheter sen man orkade ta sig till hemmakväll för att hyra film) det vart iallafall "The code" riktigt bra tycker jag :) Nu blire sängen och sova för man ska upp och jobba imorgon, 06.00 står klockan på .... Men hoppas alla andra har haft en bra helg med :)

Over and out!

Snö



Eftersom alla skriver om att det snöar och tror att ingen annan sett att det gör det så är det klart att jag kommer skriva om snö med :D Själv älskar jag sommaren mer än vintern men ska det ändå vara vinter kan det faktisk vara snö med :) Idag blir det att dra ner till julskyltningen hoppas på den ultimate julkänslan  :)

och bara för att det snöar tänkte jag att det är fint om det snöar på bloggen med haha ;) fint va ?!

Over and out!

Party





Igår vart det party!:)
Jag antonia och rebecca drog till martins lägenhet i stan och där var sumpan och olle med .
Klev på drickandet rätt fort och för fort för vissa nämner inga namn, Olle haha ;) Efter nån timme kom sara och joinade oss, trevligt trevligt. Efter det drog vi till storken och fortsatte dricka . Var inte där så länge,klockan vart så mycket och vi skulle ner på krogen :) Jag antonia sumpan och rebecca drog till jack´s bar och även där fortsatte drickandet ;) Innan hemgång så gick vi på orient kebab och käkade. Rolig kväll med trevligt folk :)

Over And Out !

Helg





Ja då var det fredag igen, ÄNTLIGEN!:) Har inte allt för stor planer men förmodligen blir det en sväng på birsta, och hitta nått gått att mumsa i sig till middag . Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra , men kanske springer in på glasbanken och köper nått läskande :)
Vad ska du gör ikväll ?:)

Over and out !


Dag 1

En bild på mig + 10 fakta om mig:



1.Har suttit i fyllecell ;)
2.Varit full en vecka i sträck ..
3.Slagit hål i huvudet 2 ggr.
4.Varit redskapsgymnast med ca 40 medaljer med i bagaget.
5.Har blivit tagen av polisen (har ingen dom på mig)
6.Varit utomlands en gång i hela mitt liv
7.Har haft en "efterfest efterfest" på ett tak :D
8.En gång när jag var liten skulle jag och min bröder elda myror men satte eld på nästan hela skogen ^^
9.Var nästan helt nykter på studentdagen :)
10.Försökte snatta men åkte dit för min mammas kompis så mig (ca 10 år sen)

Ja det var 10 saker om mig :) Släng in en kommentar om det är nån fråga du skulle vilja ställa, så kanske jag svarar på den med ^^


Over and out !


500:- BÖTER!



500:- böter pga att jag åkte på ett barnkort på bussen :@!! Visste inte ens att jag var "ungdom" trodde det var när man fyllt typ 25 eller nått! Fick även sluta tidigare idag så det var ju ren jävla tur att jag just klev på den där jävla bussen ! Nä fy fan... Aja bara betala skiten och blicka framåt ^^

Ikväll tänkte jag väll börja börja på en "mall" från dag 1 till 20 så man får veta lite bättre vem jag är, om du nu inte visste det redan !

Over and out !






Let´s try this



Jag har en blogg!!:O Hur gick det här till? Ja det kan man ju undra . Nu har jag en iallafall,och så alla vet är det inte det minsta seriöst ! Tror inte att jag kommer få några läsare eller nått men det är ett sätt att spara saker man gjort i livet och kommer att göra :)
Så vi får testa och se hur det går , är det omtyckt så kanske man ska satsa på att bli en "bloggare" :)
Peace !

RSS 2.0