Målar!




Ja antonia fick ju för sig att hon skulle gör om sitt rum så på 2 dagar har vi slipat och målat väggen :) Det är bara första lagret med färg , men vi ska iallafall på med 2 lager till :) Ikväll ska jag träna och efter träningen ska jag mysa med andreas hela natten lång :D !!!

7st






Ser att det är 7 st krigare som kollar min blogg varje dag , fast att jag inte skriver :) Själv skulle jag få damp om jag kollade någons blogg som aldrig skriver ^^ Men bloggen var som störst  första månaden sedan dog jag och alla läsare av ^^ Men det beror väll på att jag inte skriver så mycket och inget rolig:) Men man vet inte vad man ska skriva när man bara jobbar tränar sover :P Men ni som kommer in och kollar kan ju lägga en kommentar om vad ni skulle tycka vara roligt att läsa om, eller om jag ska göra nått roligt och kanske spela in det eller nått :) haha ^^ Men ikväll ska jag iallafall på Invito och käka :) Hoppas på en bra kväll och att man kanske har nått roligt att skriva om sedan eftersom du kommer skriva en kommentar på detta inlägg ;) Tack !

Tisdag




Det är bara tisdag :/ Känns som att det ska vara torsdag , och det sämsta som finns när man inser att just ja det är bara tisdag, då vill man inge annat än att bara gå hem :P Annat är det om det är typ torsdag och man tror att det är tisdag :D Det är det bästa som finns :) Men men, just nu sitter jag på jobbet och har ca 10 min kvar på rasten , sedan ska jag jobba till 5 . Kommer stanna kvar i matfors och slagga hos morsan inatt , får se om det blir så att jag stannar fler dagar :) Men nu måste jag gå och jobba :) Skriver mer ikväll !

Relax











Igår vid 10.30 åkte jag och Antonia till Matte och åt frukost och drack lite med Han, Linda, Jacqueline och Alexander :) Efter lite mys och mat så gick vi upp till bussen för att ta oss till Himlabadet :) Först var vi på Äventyrsbadet ett tag innan vi gick upp till relaxen , men när vi kom upp dit så sa dom att det har 100% alc förbud i äventyrsavdelningen ,så vi tänkte okej vi skiter i att dricka nu då så vi kan leka lite mer där ute ^^ Men efter en timme så skit vi i det och beställde in mat och dryck :) Vi var där i ca 7 timmar , riktigt roligt och skönt men lite för mycket folk :P Efter allt det där så åkte vi hem till matte igen och beställde hem pizza , men matte och linda gjorde egen :) Riktigt gott !:D Vi drog fram spelet Cube och körde killarna mot tjejerna , vi van ^^ ! Sen vart GH och sprit :) Men vid halv 1 så höll min skalle på att gå i 1000 bitar så vi gick hem och sov :) En riktigt trevligt heldag :) Tyvärr fick man inte knäppa kort upp på relaxen så det blir bara nå sketna bilder från "efter drickat " :)

Äntligen:)





Sådär nu har pwo´n och proteinen kommit :) Testade idag men tog lite mindre än man ska och det funkade fint för mig :) Det stack lite småskönt i kroppen och man vart mer fokuserad och kunde trycka på lite till . Men smaken ... Aprunk! Har bara druckit en som är hyffsad god och det var Sumpans förra pwo som var blå ^^ vette fan vad det var :P Men har oftast mått lite små illa efter jag har tagit pump men nu kändes det okej . Men oftast tränar jag innan jag ska äta och när jag kommer hem har jag inte det minsta matlust :P Proteinen har jag inte testat en man ska väll göra det nästa pass :) Hoppas på att sakerna funkar fint så de inte tappar effekt senare :) Nu ska jag bara ligga i sängen och typ dö :D  Beställde det på http://www.gymvaruhuset.se !

Torsdag



Idag var jag på stan med sumpan och söder:) Riktigt roligt ;) Gick in på Coffee House och myste ett tag , sumpan tog någon slags kaffe medan jag tog varmchoklad:) Sedan åkte vi till max åt lite burgare,efter det åkte vi till TNC för sumpan skulle köpa en pwo , tror det vart en Nuke :)

Bussgubbe





Skulle åka ner på stan idag i det härliga regn/snö vädret :P Bussen kommer och jag kliver på PiPIPIPIPIPIIIIIPP!! Jävla skit slut på pengar.. Så jag tänkte jag betalar med kortet så stänger han dörren och börjar köra . Kortet funkade inte eller så då kom ja på jag skickar sms-biljett men då hade vi kommit till nästa stop , då öppnar fetknoppen dörren och säger varsågod och kliv av jag har inte tid med det här. Ja ba men jag skickade ju sms-biljett nu ju ! Han sa samma sak igen kliv av varsågod ta nästa buss .. ! Blev så jävla less så gick ner till stan ist..

Måns 18 år




Antonias lillebror fyller 18 år idag :) Så ville bara säga grattis till han :) Ikväll är det jag och antonia som gjort maten som han fick bestämma , kycklingwraps ! Allt är klart den ska bara in i ugnen en liten stund efter träningen , sedan är maten serverad :)

Träna






Nu blir det att göra mat och sedan åka och träna :) Hoppas på att mina saker kommer på måndag iallafall så man får lite puch !! ;D

Dope



Städar , klär på mig och sedan drar ner till stan ! Pumpar denna sköna låt ! Lika tung nu som första gången jag hörde den :) 

Tidsfördriv







Ja att fördriva tiden på jobbet kan man ju göra olika här är 2 saker jag gjort ^^ Ritat och lagt pussel;)

Gym




Har beställt BRUTAL 750 g och Whey 750 g för en liten extra kick på gymmet , tänkte bara testa hur dom funkar för mig:) Inge mer med det ^^!

Musik 2012




Riktigt många bra låtar som gjordes 2011 :) Ser verkligen fram emot 2012, hoppas på ett år med lika många, om inte mer sköna låtar :)) Och att det kanske kommer en och annan ny artist skulle ju vara Nice :)) !! Idag har jag städat , skura toaletten , hängt tvätt och lyssnat på musik:D Riktigt duktig :)Ikväll blir det gym igen!!

Bingo





Spelade bingolotto idag igen men ingen vinst :P Men det är väll  bara att kämpa på så kanske man vinner nått stort :)) Idag har jag varit på ett gympass , cirkelgym :) Riktigt roligt , kommer nog göra om det fler ggr :) Efter träningen vart det lövbiff och friterade strips och pepparsås :D Grymt gott !! Nu blir det en apelsin och sängen :) Hare bäst !



Lördag




(Brist på bilder )
Idag är antonia´s släkt här och firar måns för han fyller 18 på onsdag :) Har ätit god mat och det är roligt sällskap. Nu så ska vi gå och äta tårta o vara social :) Mer om kvällen senare ;)

Glad:)






(Har gjort bilden i paint :) )

Inte så bra på att uppdatera ^^Även folk som påpekat det ;) Men jag gör inte så mycket mer än att jobba träna sova :D Men igår hände det man inte alls vill ska hända ! Jag tappade min plånbok på bussen ! Letade bussen överallt men den var redan påväg till Matfors igen :/ Gick in och fråga dom i info om dom kunde ringa och fråga om dom hittat en plånbok men icke ! Men efter en timme ringer en kar och frågar om jag saknar nått :D!!! Så jävla snällt att ta hem den och sedan leta upp mitt nummer :) Stort tack till dig !


Mat o gym




Idag käkade jag och antonia hos mamma och efter det så åkte vi in till ego och tränade :) Har tyvär nån inflamation eller nått i armen ! Har riktigt ont :/ Men körde kondition,mage och lite ben :) Skönt att man har börjat röra på sig ;) Men blir inte armen bättre snart måste jag kanske kolla upp det (A) !

Dagarna som varit




Har inte skrivit på 2 dagar pga att jag inte haft ork bara :P Men nu så !! Min helg var bara bra som ni vet :) I söndags åkte jag och antonia o träna på friskis , fick även med oss sumpan :) Måndagen blev det att jobba och idag lika så :) Ska jobba hela veckan ut i Matfors, och "uppfostra" nästa generation gettobarn ;)!

Eld

Satt igår men min älskade diamant och myste framför brasan och spelade wordfeud=) Klockan gick och vi blev hungriga, så vi gick ner och såg att det fanns korv och bröd:) Så Antonia tog fram allt och jag gick ut och fixade grillpinnar :D Så vi satt uppe i vardagsrummet och grillade korv mitt i natten :D Riktigt mysigt och gott :) Ikväll tror jag inte att det blir så mycket .. Bara sitta framför datorn och klicka runt :)


Utförsåkning














Drog till backen idag med älsk, hennes farsa och lillasyster :) Riktigt roligt och längesedan man åkte:)) Det gick riktigt bra ,ingen som gjorde illa sig men alla har nog små ont i benen imorgon ;) Var riktigt härligt väder med , solen lyste och ca 6 minus (Y) Åkte från typ 11 till 15.30 , men sista åket gjorde jag nått jag aldrig gjort:O ställde mig på en snowboard haha ! Gick mycket bättre än vad jag trodde , men ramlade några ggr;) Efter vi kom hem tappade jag och Antonia upp ett bad i jacuzzin :D Och till middag smällde jag i mig 3 stycken ugnsbakade potatisar och 7 bitar fläskfilé , så jävla gott !!! Så min dag har bara varit AZUM!!! :)))





Ett minne

 

En sak jag satt och tänkte på i jul ,när Vilma fick en Guinness rekordbok i julklapp :) Jag har ju varit med i den :D Det var när jag var liten typ 10 år kanske :P Var med och tävlande om att äta mest godisremmar i världen :) Min mamma satt och rullade upp dom som bollar runt fingret medans jag och mina bröder bara mulade i oss så mycket vi kunde :) Vårat "bord" åt mest i världen det året :)) Och vinsten var att vara med i boken och massa påsar godisremmar :P! Men man var inte så sugen på mer godis när man nyss ätit så mycket man klarade av ;)


Korv




Jag har ätit korv !! Med räksallad ,rostadlök ,senap och ketchup :)!!

inge jobb




En 20 åring som är arbetslös är inte alls ovanligt och jag har blivit en av dom igen :/ Så vet du av nått ledigt jobb så är det bara att höra av dig :) Nu ska jag bara ligga kvar i sängen och fundera över livet ^^

Pizza




1 Januari orkade man inte göra mer än att ta sig några återställare och äta skräpmat :) Så vi som var kvar hos oss beställde pizza :) Vi väntade riktigt länge och när tiden på datorn hade gått ur ringer dom och säger att dom hinner inte köra ut pizzan :O Så det var ju toppen , så då fick vi hämta den själv . Less och allt man är på dom där pizzagubbarna så är det en hund som står utanför pizzerian ! Morrrrr hugg ! Idiot jävla hunden biter mig i benet ! Riktige less går man in på pizzan som är proppad med folk , alla pratade, så jag bara skrek och fråga vems jävla hund det var som stog där utanför ! Alla kollade på mig och ingen sa nått , men efter en stund pekade en kvinna på ägaren till hunden. Gick fram till dom och sa att man inte ska ha en hund nära folk om den bits ! Men då fick jag till svar att den biter ingen om man inte retar den :O Ja !! det har jag tid med, att reta en hund när det ända som är i min skalle är pizzan vi inte fick utkörd ! Men men vi kom hem igen jag dog inte och kebabrullen smakade toppen ;)

Nyår


















Mitt nyår firades hos oss i Bredsand med alla nära och kära, kvällen var riktigt mysig med 3rättersmiddag . Kvällen gick och det kom mer folk , vi drack , pratade , spelade kort och bara inväntade det nya året :) Vid 23.55 tog vi med oss våra raketer och bomber och gick upp till skidstadion för att bränna av allt :) Riktigt fina fyrverkerier och vissa bilder blev riktigt snygga:) Var där uppe kanske en kvart innan vi gick hem igen :) Vi drack mer och hade roligt :) Men då BANG ! 2 st ramlade över vårat glasbord som gick i tusen bitar och på bordet stod en fotogenlampa som åkte i golvet och det började brinna! Och i högen som brann fanns det kuddar och allt möjligt som brinner lätt:P Men efter det brunnit ett tag så fick vi bukt på elden och plockade bort allt glas från golvet :) Så efter det torkade vi golven och plåstrade om blodiga händer, fingrar och fötter :D Men ingen större skada skedd :) Ett nyår man kommer minnas så länge man lever :) Så nu är standarden på fester 2012 satt!! Utan trasiga bord och halvt uppeldade hus är det inte ett "riktigt" party haha :D Hoppas alla hade lika trevligt som oss;)


RSS 2.0